Meistä

Tässä keskustellaan Suomesta ja suomalaiseen elämäntapaan liittyvistä toimista lyhyesti. 

Suomi on Pohjois-Euroopan maa, jolla on rajaa Norjan, Ruotsin ja Venäjän kanssa.

Helsinki on Suomen pääkaupunki. Osa muista Suomen tunnetuista kaupungeista ovat Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu ja Turku. Sen väkiluku on noin 5,5 miljoonaa. Suurin osa Suomen kansasta asuu eteläisellä alueella. Suomi on kieli, jota puhuu Suomessa asuvien kansojen enemmistö. Noin kahdeksankymmentäkahdeksan prosenttia Suomen väestöstä puhuu suomen kieltä. Noin viisi prosenttia väestöstä on suomenruotsalaisia. Tämä osuus ruotsinpuhujista johtuu siitä, että Suomi ja Ruotsi jakavat rajansa. Suomesta on kuitenkin paljon enemmän tietoa, mitä sinun tulee tietää.

Suomi

Tässä keskustellaan Suomesta ja suomalaiseen elämäntapaan liittyvistä toimista lyhyesti. Keskustelemme Suomen perinteistä ja kulttuurista, miten sauna on yhdistetty suomalaisiin, miten suurin osa suomalaisista omistaa aseita. Puhumme erilaisista kesän aktiviteeteista, joita voidaan tehdä Suomessa matkalla kuten karhujen tarkkailu, koskenlasku ja vaeltaminen huskyjen kanssa. Puhumme Suomen ainutlaatuisista ja erityisistä passeista. Lisäksi keskustellaan ainutlaatuisista lomista, kuten kansallisesta unikeon päivästä. Tiedämme, miksi Suomen tiedetään olevan järvien maa ja miksi sitä kutsutaan kahvia kuluttavaksi maaksi. 

Suomessa on tiettyjä epätavallisia kilpailuja, kuten vaimonkantokilpailu, hyttysen kiinniottokilpailu, suojalkapallo, kännykän heittokilpailu jne. Nämä kilpailut opitaan myös täällä.

Tärkein asia, josta opimme, on Suomen koulutusjärjestelmä. Suomen tiedetään kehittävän maailman terävimmät mielet ja sen ainutlaatuinen koulutusjärjestelmä on yksinkertaisesti tehokas. Maailman on mukautettava koulutusjärjestelmäänsä.

Täällä voit tutustua kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää Suomesta ja suomalaisista.

Ottaa yhteyttä